Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
94 відгуків
+380 (63) 507-53-31
FGD інтернет магазин
Кошик

Шу Пуер Гуандунський цитрусовий Xiaoqing 1-шт., пуер у мандарині

50 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн

  • Немає в наявності
  • Код: 0498
Шу Пуер Гуандунський цитрусовий Xiaoqing 1-шт., пуер у мандарині
Шу Пуер Гуандунський цитрусовий Xiaoqing 1-шт., пуер у мандариніНемає в наявності
50 ₴
+380 (63) 507-53-31
+380 (63) 507-53-31
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Незвичайний чай із м'яким смаком і яскравим цитрусовим ароматом, у незвичайній порційній «пакованні». Спочатку в нього чітко окреслений аромат цитруса з дерев'яними нотками. Але під час заварювання розкривається аромат пуеру, вони врівноважуються. Настій виходить бурштиновим, напівпрозорим. Витриманий чорний пуер із добірної чайної сировини не залишить нікого байдужим. Смак і аромат цього чаю точно піднімуть настрій у найхмарніший день. Цей пуер має особливу технологію виготовлення. Спочатку готують мандарини, їх збирають зі старих дерев, достають м'якоть, просушують шкірку та наповнюють витриманим пуером. Мандарин заповнюють не пресованим Шу Пуером. Заповнений чаєм мандарин накривають "шляпкою" і висушують на сонці впродовж тижня або сушать у печах за температури 100-150 °C кілька годин. Після цього фрукт із чaєм прибирають на зберігання в прохолодне, провітрюване приміщення на досить довгий період. Поки мандарин із пуером лежать, чай насичується ефірними оліями медарину та просочується його ароматами. В підсумку оброблення виходить незвичайний Шу Пуер із яскраво-вираженим ароматом мандарина, з незвичайним посмаком, у цікавому пакованні. Заварювати чай у мандарині можна в гайвані, чайнику з ісинської глини або ж у скляній колбі. Істотною роллю в цьому разі вибір способу заварювання не зіграє. Головне — не забудьте додати в настій шматочок сушеного мандарина для смаку та запаху. 1. Нагрійте воду до 80-95 °C. 2. 1 мандарин заварюється на 300-400 мл води. 3. Перву заварку злийте за 10 секунд. 4. Додайте цедру та залийте водою, настоюйте впродовж 1-4 хвилин залежно від бажаної міцності. Пуер можна заварювати кілька разів, тому не поспішайте відразу викидати заварку. Також можна заварювати цей пуер протоками, тоді знадобиться 5-7 г. заварювання на 80-100 мл води. Заварювати чай по 10 секунд.
Інформація для замовлення
  • Ціна: 50 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner