
Пуер із гір Іу 1 кг, натуральний китайський пуер, провінція Юньнань, 2018 року
1 599 ₴
- В наявності
- Код: 0267
+380 (63) 507-53-31
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Цей пуер 2018 року інтелігент, він зі своїм настроєм, стриманий і чутливий. Це ідеальний чай і для ранкового та для вечірнього чаювання: вранці пуер прожене сонливість, а ввечері заспокоїть і подарує розслаблення.
Зібраний чай на висоті 1400-1800 метрів, у горах Іу, які розташовані в провінції Юньнань. Серед Шести Великих Чайних Гор чайні плантації гір Іу найбільші за площею та за обсягами виробництва. Тут здавна вирощують і виробляють чай. Але найжвавішим місцем виробництва й центром, через який проходив легендарний чайно-лошадний шлях, цей район став тільки до кінця династії Цин.
У горах Іу багатий ґрунт і часті дощі, що не може не сприяти росту різних типів рослин, зокрема й чаю. Потужний шар ґрунту, його газопроникність і високий вміст органічних речовин роблять це місце ідеальним для вирощування чаю. Екосистема стародавніх чайних лісів чудово збережена, у горах Іу ростуть рослини, як-от цедритела китайська, камфорні дерева, фікус, лакове дерево, винна пальма та інші високі дерева.
Крім ідеального клімату, чай також і обробляють традиційним способом. Чайне листя складається з дерев, яким від 100 до 200 років! Далі впродовж 45 днів проходить ферментація. У процесі оброблення листя тримають під тентами в приміщеннях із підвищеною вологістю. Що кілька днів листя чаю перемішують, піднімаючи чай із нижньої частини КУчі нагору, де сухіше та прохолодніше. Саме завдяки правильному обробленню чайного листа пуер прекрасно зберігається довгий час.
Це пуер чудово зберігається, стаючи з часом тільки кращим!
Спосіб приготування:
Для заварювання використовуйте глиняний, скляний або порцеляновий чайник із товстими стінками. Пам'ятайте, що пориста глина здатна вбирати запахи, тому краще використовувати окремий глиняний чайник, який не використовувався для інших сортів (особливо червоних або зелених).
Спочатку прогрійте посуд: залийте в нього окріп, поки він не поллється через край. Накрийте кришкою, потім вилийте воду.
Укладіть на дно заварку в співвідношенні 3-5 г чаю на 150 мл води. Залийте чай окропом, але це ще не чай. Першим проливанням ви маєте промити чайне листя, змити з них пил.
Усі наступні проливання рекомендується заварювати впродовж 5-15 секунд. Далі час заварювання можна збільшувати залежно від ваших уподобань.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Вага | 1000 г |
Інформація для замовлення
- Ціна: 1 599 ₴