Витриманий Шу Пуер, вирощений у провінції Юньнань на висоті 1800-2000 метрів — це приклад якісного та насиченого китайського пуера. Спресований пуер у формі цегли, що є однією з найпопулярніших форм паковання чаю. Завдяки цій формі пуер зручно зберігати та перевозити. Прямокутна форма компактніша та дає змогу перевозити більше паковань чаю, ніж форма млинця.
Чай виготовлений за традиційною технологією національними частками високо в горах. Пуер пройшов тривалу ферментацію. У процесі оброблення величезні купи листя тримають під накритими тентами, у приміщеннях із підвищеною вологістю. Саме в цих умовах із нирок листя виділяється — пектин, неймовірно корисний для людини. Що кілька днів листя чаю перемішують, піднімаючи чай із нижньої частини КУчі нагору, де сухіше та прохолодніше. Далі чай пресують і упаковують у цеглинки. Завдяки правильному обробленню чайного листа пуер прекрасно зберігається довгий час, стаючи тільки кращою.
Цей чай однаково гарний і вранці та ввечері, оскільки він м'яко впливає на організм.
Пуер Шу сприятливо впливає на організм, здатний заспокоїти наприкінці важкого робочого дня й навпаки подарувати заряд енергії на весь день. Також чай містить велику кількість вітамінів і мікроелементів.
Спосіб заварювання:
Вам знадобиться глиняний, скляний або порцеляновий чайник із товстими стінками. Пам'ятайте, що пориста глина здатна вбирати запахи, тому краще використовувати окремий глиняний чайник, який не використовувався для інших сортів (особливо червоних або зелених).
Спочатку прогрійте посуд: залийте в нього окріп, поки він не поллється через край. Накрийте кришкою, потім вилийте воду.
Укладіть на дно заварку в співвідношенні 3-5 г чаю на 150 мл води. Залийте чай окропом, але це ще не чай. Першим проливанням ви маєте промити чайне листя, змити з них пил.
Усі наступні проливання рекомендується заварювати впродовж 5-15 секунд. Далі час заварювання можна збільшувати залежно від ваших уподобань.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Вага | 1000 г |
Інформація для замовлення
- Ціна: 1 220 ₴