Шу пуер Лао Бан Чжан є одним із найдорожчих видів чаю у світі. Його висока ціна пояснюється не тільки чайною сировиною, якій 100-200 років, але й традиційним способом його оброблення, який вимагає великої майстерності та проводиться вручну.
Чай чудово підійде для чаювання поодинці або у великій компанії друзів і рідних. Його потужний смак, що поєднує в собі персик і мускат пробуджує емоції та чудово бадьорить.
Щоб правильно заварити шу пуер, рекомендуємо взяти глиняний, скляний або порцеляновий чайник із товстими стінками. Пам'ятайте, що ячориста глина здатна вбирати запахи, тому краще використовувати окремий глиняний чайник, який не використовувався для інших сортів (особливо червоних або зелених).
Спочатку прогрійте посуд: залийте в нього окріп, поки він не поллється через край. Накрийте кришкою, потім вилийте воду.
Покладіть на дно заварку в співвідношенні 3-5 г чаю на 150 мл води. Залийте чай окропом (95 °C), але це ще не чай. Першим проливанням ви маєте промити чайне листя, змити з них пил.
Усі наступні проливання рекомендується заварювати впродовж 5-15 секунд.
Бурштиново-шоколадний настій переливається відтінками персика та мускатного горіха. Зрілий смак із легкою гіркуватістю — візитна картка пуерів Лао Бан Чжан.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Вага | 357 г |
Інформація для замовлення
- Ціна: 769 ₴