Що ми знаємо про місцевість ІУ? Чому чай звідти такий популярний? Цей регіон розташований у провінції Юньнань, у південній частині Китаю та в нього багата історія та культурна спадщина. У цьому районі, на березі озера Фучжоу розташувався Стародавній місто Лідзян, якому понад 1300 років.
Тут розташований знаменитий храм Лонгмен, який був побудований ще у 803 році і є одним із найбільших і значущихадських храмів того часу. Усередині храму розташована величезна глибина Будди заввишки понад 30 метрів, вирізана з суцільного каменю.
Туристи експортують у це місто ще й для того, щоб подивитися на канали, які були побудовані ще 638 року та досі використовуються для перевезення товарів і людей.
Шу Пуер із регіону ІУ — це високоякісний китайський чай, що виготовляється в провінції Юньнань. Особливістю пуера Іу є те, що він виробляється вручну з листя старих дерев чаю, які ростуть у гірських районах на висотах понад 1600 метрів над рівнем моря. Ці дерева мають потужне коріння, яке сягає глибоко в землю та поглинають багато поживних речовин із ґрунту, що так само впливає на багатий смак і аромат чаю.
Виготовляється цей пуер за допомогою ферментації та пресування листя чаю у формі млинців. Внаслідок тривалого зберігання листя чаю стає густим і набуває темного кольору. Завдяки правильно проведений ферментації в чаю з'являється глибокий і насичений смак і стійкий аромат.
Для заварювання витриманого шу 2009 року краще використовувати спеціальний посуд.
На 150 мл гарячої води потрібно взяти 3-5 гр чаю.
Залийте чай водою і відразу ж злийте, у такий спосіб пил, що скупчився на листі змиється.
Знову залийте чай водою, дайте настоятися впродовж 5-15 секунд.
Пуер готовий, насолоджуйтеся!
Якщо ви віддаєте перевагу насиченішому смаку й аромату чаю, під час кожної проливання просто збільшуйте час заварювання.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Спадщина |
Вага | 357 г |
Інформація для замовлення
- Ціна: 770 ₴