Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
94 відгуків
+380 (63) 507-53-31
FGD інтернет магазин
Кошик

Пуер Шу 2019 року, витриманий пуер, 357 г млинців, чорний чай, китайський пуер

770 ₴

  • Немає в наявності
  • Код: 0308
Пуер Шу 2019 року, витриманий пуер, 357 г млинців, чорний чай, китайський пуер
Пуер Шу 2019 року, витриманий пуер, 357 г млинців, чорний чай, китайський пуерНемає в наявності
770 ₴
+380 (63) 507-53-31
+380 (63) 507-53-31
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Що ми знаємо про місцевість ІУ? Чому чай звідти такий популярний? Цей регіон розташований у провінції Юньнань, у південній частині Китаю та в нього багата історія та культурна спадщина. У цьому районі, на березі озера Фучжоу розташувався Стародавній місто Лідзян, якому понад 1300 років. Тут розташований знаменитий храм Лонгмен, який був побудований ще у 803 році і є одним із найбільших і значущихадських храмів того часу. Усередині храму розташована величезна глибина Будди заввишки понад 30 метрів, вирізана з суцільного каменю. Туристи експортують у це місто ще й для того, щоб подивитися на канали, які були побудовані ще 638 року та досі використовуються для перевезення товарів і людей. Шу Пуер із регіону ІУ — це високоякісний китайський чай, що виготовляється в провінції Юньнань. Особливістю пуера Іу є те, що він виробляється вручну з листя старих дерев чаю, які ростуть у гірських районах на висотах понад 1600 метрів над рівнем моря. Ці дерева мають потужне коріння, яке сягає глибоко в землю та поглинають багато поживних речовин із ґрунту, що так само впливає на багатий смак і аромат чаю. Виготовляється цей пуер за допомогою ферментації та пресування листя чаю у формі млинців. Внаслідок тривалого зберігання листя чаю стає густим і набуває темного кольору. Завдяки правильно проведений ферментації в чаю з'являється глибокий і насичений смак і стійкий аромат. Для заварювання витриманого шу 2009 року краще використовувати спеціальний посуд. На 150 мл гарячої води потрібно взяти 3-5 гр чаю. Залийте чай водою і відразу ж злийте, у такий спосіб пил, що скупчився на листі змиється. Знову залийте чай водою, дайте настоятися впродовж 5-15 секунд. Пуер готовий, насолоджуйтеся! Якщо ви віддаєте перевагу насиченішому смаку й аромату чаю, під час кожної проливання просто збільшуйте час заварювання.
Характеристики
Основні
ВиробникСпадщина
Вага357 г
Інформація для замовлення
  • Ціна: 770 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner