
Елітний натуральний чай чорний пресований у плитці Пуер Шу, Юнань 2008 рік 1 кг, Справжній пуер із Китаю
2 098 ₴
- Немає в наявності
- Код: 0031
+380 (63) 507-53-31
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Букет готового чаю складний, зрілий, поліфонічний, горіхово-ягідний із деревними нотками та нюансами, характерними для шен-пуерів. Смак надзвичайно м'який, шовковистий, відполірований часом, розкривається поступово. Елегантний і тонкий у перших протоках, він схожий на смак витриманих шенів, ніби процес прискореної ферментації спочатку був зроблений лише частково. До середини чаювання смак набуває соковитості й глибини, проявляючи нотки горіхів і ягід, легку кислинку та солодкуваті нюанси сухофруктів, викликаючи легку анемію рецепторів. До кінця чаювання йде в деревні, шоколадні та горіхові відтінки, не виявляючи терпкості та або гіркоти жодних із етапів. Аромат тонкий, витриманий, амбровий. Посмак надзвичайно соковитий, оксамитовий довгий.
Як заварювати чорний пуер?
Шу Пуер — єдиний китайський чай, смак якого не зіпсувати неправильним способом приготування. Заварювати його можна окропом і в будь-якому посуді (ізопі, гайвані, чашці). Не бійтеся, що зробили щось не так, це неможливо.
На смак Шу оксамитовий і м'який, трохи терпкий, але п'ється легко.
Вся правда про Шу Пуери
Суть технології полягає в тому, що пуер готують прискореним методом. За півтора місяця Шу Пуер проходить приблизно такі ж стадії ферментації, як Шен за 20 років витримки на полиці. Іншими словами, Шу Пуер старіють навмисно. І стоїть він у рази дешевший за 20-річний Шена.
Заварений пуер Шу дає густій непрозорій настій інтенсивного кольору в діапазоні від коньяку до кави. Він міцний. Пахне деревною корою, старим горищем, землею, шоколадом і сухофруктами. Недарма з'явився міф, що цей чай зберігають у землі. Новачків часто бентежить така симфонія, але щойно до неї звикаєш, відірватися від чашки вже неможливо.
Оригінальний Шу Пуер вирощений у регіоні — Юнань. Урожай — 2008 року. У цьому регіоні чайні дерева ростуть у природних умовах, їх не підрізають і не обприскують хімікатами. Більшість із них висаджені в ХIХ столітті. Цей факт ще раз говорить про якість чайного листа.
Чорний Пуер — напій для здоров'я
До речі, у провінції Юньнань, де виробляють пуери, найвища тривалість життя. Поєднання?
Не думаємо, адже темні пуери містять безліч корисних елементів, які сприятливо впливають на організм. У чайному листі є залізо, адже червоний ґрунт у провінції Юньнань, де виробляють пуер, збагачений цим елементом. Поліфеноли, вітаміни, мінерали, мікро- та макроелементи.
Пуер Шу Юнань — не залишить байдужим не одного справжнього поціновувача Китайських чаїв
Характеристики
Основні | |
---|---|
Вага | 1000 г |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Додаткова обробка | Ферментація |
Розмір чайного листа | Крупнолистовий |
Склад чаю | Моночай |
Тип чаю | Чай Пуер |
Упаковка | Паперовий пакет |
Форма випуску | Пресований |
Користувацькі характеристики | |
Урожай | 2008 |
Інформація для замовлення
- Ціна: 2 098 ₴