Процес виробництва починається з місцевості вирощування. Саме на півночі Фуцзяні й Гуандун виростають деревоподібні кущі. Саме вони прекрасно підходять для виготовлення темних улунів.
Технологія самої обробки та збирання ідентична зі світлими улунами. Однак кінцевий етап неабияк відрізняється, позаяк саме на цій останній ноті темний улун стають із великим вмістом кофеїну.
Вкус и аромат:
Аромат сухого чаю дуже яскравий і багатогранний. Настій виходить дуже гарного кольору — оранжево-бурштиновий. Фруктово-квіткові ноти превалюють над звичним «чорним» смаком, а також відчуваються медовий відтінок. Смак насичений, є оксамитова терпкість, притаманна чорним чаюм.
Спосіб приготування:
Китайці століттями використовували багаторазові заварювання, щоб отримати гідний аромат і смак. Цей спосіб може здатися незвичайним, якщо ви ніколи не бачили чайних церемоній. Чай заварюють лише 5-20 секунд, але проливають неодноразово. Кожен наступний проливання трохи збільшується за часом. Точний час залежить від обраного сорту та ваших смакових уподобань.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Вага | 500 г |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Додаткова обробка | Ферментація |
Подарункова упаковка | Так |
Розмір чайного листа | Крупнолистовий |
Склад чаю | Моночай |
Тип смакового інгредієнта | Мед |
Тип чаю | Чорний чай |
Упаковка | Жерстяна банка |
Форма випуску | Розсипний |
Інформація для замовлення
- Ціна: 770 ₴