Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
92 відгуків
+380 (63) 507-53-31
FGD інтернет магазин
Кошик

Шен Пуер китайський пресований Чай Юньнань 2015, Менхай Premium Golden Peacock Raw Tea Menghai Qizi Cake Tea

759 ₴

  • Немає в наявності
  • Код: 0218
Шен Пуер китайський пресований Чай Юньнань 2015, Менхай Premium Golden Peacock Raw Tea Menghai Qizi Cake Tea
Шен Пуер китайський пресований Чай Юньнань 2015, Менхай Premium Golden Peacock Raw Tea Menghai Qizi Cake TeaНемає в наявності
759 ₴
+380 (63) 507-53-31
+380 (63) 507-53-31
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Природно достиглий Шен Пуер методом сухого зберігання. Він уже досить зрілий, але так само підходить для подальшого дозрівання. Квітковий аромат із нотами тютюну та сухофруктів зачаровує. Енергія потужна, має тонізувальний ефект. Фермери дбайливо ставляться до чайних дерев і не застосовують хімічних добрив. Чайні плантації простягаються на висоті від 1200 м до 2000 м. Пуер перший чай, який подався Імператору як данина. Весняне збирання 2015 року, фабрика Bajiaoting co. Ltd. Шен Пуер (зелений або сирий) — це найкорисніший китайський чай світлого напівпрозорого кольору, який готується способом тривалої природної ферментації. Він має ту більшу цінність, ніж довше його витримка. Сировина може зберігатися дуже довго (10-50 і більше років). Для його виробництва використовуються тільки найбільш молоді, верхнє чайне листя. Останні під час оброблення зберігають свій початковий зелений забарвлення. Смак такого напою м'якший, є кислуватість і трохи солодкуватий посмак. В ароматі простежуються яскраві фруктово-ягідні та квіткові нотки. Для заварювання та отримання необхідного смаку китайського пуеру заварювання береться з розрахунку 3-5 г на 150 мл. Воду краще взяти бутельовану, але не мінеральну. Скільки заварювати чай пуер? Заварити його можна до 10 разів або більше, однак треба орієнтуватися на смак і аромат. Напій вживають у свіжозавареному вигляді, розбухле заварювання не варто залишати наступного дня. Для оброблення брикету будуть потрібні спеціальна дошка та ніж. Заварювання пуера здійснюється в такому посуді: за класичними рецептами в чайнику або гайвані (спеціальні чаші з кришкою) з ісинської глини об'ємом 100-150 мл, проте в сучасних реаліях підійдуть також іпіт, френч-прес, чашка з боросилікатного скла, керамічний заварник тощо. Час настоювання — від декількох секунд (15-20) до хвилин (3-5) залежно від ваших уподобань за міцністю. За якої температури заварювати пуер? Температура заварювання становить 80° для шенів і 98° для шу пуеру.
Характеристики
Основні
Смакові інгредієнтиНатуральні
Додаткова обробкаФерментація
Розмір чайного листаКрупнолистовий
Склад чаюМоночай
Тип чаюЧай Пуер
УпаковкаПаперовий пакет
Форма випускуПресований
Користувацькі характеристики
Вага357
Кількість в пакованні1
Інформація для замовлення
  • Ціна: 759 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner