
Анчан синій чай 50 г, блакитний чай, тайський синій чай, таїландський блакитний чай
269 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- В наявності
- Код: 0251
+380 (63) 507-53-31
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Синій, або блакитний чай — це напій, який готується з квіток рослин, що належать до бобових культур. Батьківщиною вирощування вважається Південно-Східна Азія. Здебільшого люди дізнаються, що таке синій чай, під час відвідування Таїланду. Гілки рослини можуть досягати 3-4 м. Здебільшого у культури поодинокі квіти, але можуть бути невеликі суцвіття. Фарбування пелюсток, з яких роблять чай, може варіюватися від блідо-бузкового до темно-синього кольору.
Крім привабливого синього кольору, анган має унікальні властивості — він змінює колір у разі додавання кислоти, наприклад, лимонного соку. Унаслідок цього чай стає фіолетовим або рожевим. Це явище називається "магічним" або "змінним" чаєм і створює незвичайну та захопливу чайну церемонію.
Як заварювати Анчан:
Оптимальний рецепт — 4 чайні ложки Анчана (приблизно 20 бутонів) на 400 мл води
Щоб напій не горчив, сировину потрібно заварювати кип'яченою водою 85-90 °C. Перву заварку треба злити
Залив бутони вдруге, треба вичекати 5 хвилин і можна розливати напій чашками
Заварку допустимо використовувати 2-3 рази, від цього смак не стане гіршим
Характеристики
Основні | |
---|---|
Вага | 50 г |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Склад чаю | Збір |
Форма випуску | Розсипний |
Користувацькі характеристики | |
Тип смакового інгредієнта | Трав'яний, Квітковий |
Тип чаю | Синій чай |
Інформація для замовлення
- Ціна: 269 ₴