Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
94 відгуків
+380 (63) 507-53-31
FGD інтернет магазин
Кошик

Пуер Шен, 2014 року, млинець 357, пуер семи братів, класичний китайський пуер, юнінаньський пуер

769 ₴

  • Немає в наявності
  • Код: 0286
Пуер Шен, 2014 року, млинець 357, пуер семи братів, класичний китайський пуер, юнінаньський пуер
Пуер Шен, 2014 року, млинець 357, пуер семи братів, класичний китайський пуер, юнінаньський пуерНемає в наявності
769 ₴
+380 (63) 507-53-31
+380 (63) 507-53-31
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Шен Пуер — чай, винайдений у провінції Юньнань, на півдні Китаю 1978 року. Для Шу пуера використовується сировина з молодих кущів, які обробляють способом ферментації попередньо обсмаженого чайного листя. У процесі його виготовлення відбувається окиснення й чай набуває темного кольору з коричнево-зеленим відливом. Технологія ферментації дає змогу швидко штучним способом постаратися чай. У смаку цього чаю є легка гіркуватість, ноти польових квітів і акації. Насичений смак плавно перетікає в довгий посмак. Має потужний тонізувальний ефект. Щоб правильно заварити пуер, вам знадобиться глиняний, скляний або порцеляновий чайник із товстими стінками. Пам'ятайте, що пориста глина здатна вбирати запахи, тому краще використовувати окремий глиняний чайник, який не використовувався для інших сортів (особливо червоних або зелених). Спочатку прогрійте посуд: залийте в нього окріп, поки він не поллється через край. Накрийте кришкою, потім вилийте воду. Укладіть на дно заварку в співвідношенні 3-5 г чаю на 150 мл води. Залийте чай окропом (95 °C), але це ще не чай. Першим проливанням ви маєте промити чайне листя, змити з них пил і "розбудити" чай. Усі наступні проливання рекомендується заварювати впродовж 5-15 секунд. Насолоджуйтеся.
Інформація для замовлення
  • Ціна: 769 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner