Пуер шен 2013 року з регіону Лао Бан Чжан — високоякісний чай із провінції Юньнань у Китаї.
Лао Бань Чжан це назва села, яке розташоване на горі Буланшань. За останні 20 років пуер із цього села став неймовірно популярним. Месть відокремлена від міст і транспортних магістралей, що забезпечує екологічно чисті умови росту чайних лісів.
Чай дозріває впродовж багатьох років, що надає йому унікального смаку, аромату та цінності. У чайних садках цієї місцевості столітні чайні дерева вважаються молодими, а називають високими, повністю покриті цвіллю і мохом 1000 літні дерева. Саме через вік дерев і витримку чаю вартість деяких пуєрів може доходити до нешкі тисяч доларів за млинець.
Цей шен — чай сильної ферментації, насичений і бадьорий. Смак залежить від сировини, оброблення та зберігання, тому купажі різних виробників вирізняються нюансами характеру.
Шен пуер вважається чудовою інвестицією через свої унікальні властивості під час тривалого зберігання. Вартість деяких витриманих пуерів може лічитися сотнями тисяч доларів.
У процесі дозрівання пікантний і гіркий смак чаю відступає, поступаючись місцем фруктовішим, насиченішим нотам. Цей льон пуер, як і раніше, зберігає тонку терпку основу з нотками стиглого персика та легкого мускату.
Пуер ш 2013 року, Лао Бан Чжан, як і багато інших пуери, може бути заварений декількома способами, найпростіший спосіб заварювання:
Підготуйте свіжу воду та дайте їй закипіти та трохи охолонути до температури приблизно 90 °C.
Візьміть 3-5 грамів чаю на 150 мл води.
Залийте чай гарячою водою і злийте воду. Першим проливанням ви "розбудите" чай і змиєте пил.
Знову залийте чай гарячою водою й дайте йому настоятися на 5-15 секунд.
Ви можете повторити процес заварювання ще кілька разів, збільшуючи час настоювання для кожного заварювання.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Вага | 357 г |
Інформація для замовлення
- Ціна: 549 ₴