
Монгольський Хубей Чжао Ліцяо Чуань 2023 року, чай у плитці, 258 г, шаомайський чай, унікальний китайський чай
439 ₴
- В наявності
- Код: 0319
+380 (63) 507-53-31
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Чай із китайської провінції Сичуань став лідером серед експортованих сортів Китаю. Щорічно китайці виробляють і продаються приблизно 4000 тонн чаю Хей-Ча.
Для цього чаю використовують велике та середнє листя з чайних дерев і кущів. Чайні сади виростають високо в горах, на висоті майже 800 метрів над рівнем моря.
Особливістю виробництва Хейча є те, що листя чаю не ферментують, а проходять пост ферментації: чайне листя складається в купу в жаркому, вологому приміщенні та проходять постферментацію мікроорганізмами, що містяться в повітрі. Після чаю пресують у формі плиток і цеглою. Також природний пост ферментація триває й упродовж багатьох років, поки чай зберігається.
Монгольський чай необхідно заварювати в такий спосіб:
1. Спочатку прогрійте посуд: залийте в нього окріп, поки він не поллється через край. Накрийте кришкою, потім вилийте воду.
2. Укладіть на дно заварку у співвідношенні 5-8 г чаю на 150 мл води.
3. Залийте заварювання окропом (95 °C), але це ще не чай. Першою проливанням ви маєте промити чайне листя, змити пил.
Усі наступні проливання рекомендується заварювати впродовж 15-30 секунд.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Вага | 258 г |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Додаткова обробка | Ферментація |
Подарункова упаковка | Ні |
Розмір чайного листа | Крупнолистовий |
Тип чаю | Чай Улун |
Упаковка | Паперовий пакет |
Форма випуску | Пресований |
Користувацькі характеристики | |
Урожай | 2021 |
Інформація для замовлення
- Ціна: 439 ₴