Хейча 2021 року з провінції Хубей є аналогом китайського шен пуеру. Зовні чай схожий на плитку шоколаду, проте смак не шоколадний, як можна було подумати. Смак м'який, трохи солодкий, з приємним посмаком.
Монгольський чай Хей Ча — це дивовижний напій. В ароматі є насичені деревні, винні ноти. Смак глибокий, з олійними нотами з відтінками перцю та прянощів.
Заварювати цей чай треба так:
1. Спочатку прогрійте посуд: залийте в нього окріп, поки він не поллється через край. Накрийте кришкою, потім вилийте воду.
2. Укладіть на дно заварку у співвідношенні 5-8 г чаю на 150 мл води.
3. Залийте заварювання окропом (95 °C), але це ще не чай. Першою проливанням ви маєте промити чайне листя, змити пил.
Усі наступні проливання рекомендується заварювати впродовж 15-30 секунд.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Вага | 500 г |
Інформація для замовлення
- Ціна: 658 ₴