
Гранульований гречаний чай Maixiang, 500 г, швидкорозчинний чай із білої гречки, корисний чай
549 ₴
- Немає в наявності
- Код: 0383
+380 (63) 507-53-31
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Гречаний чай з'явився в Азії багато століть тому. По одній із легенд приблизно в VI ст. китайський народ зіткнувся зі страшним голодом, спричиненим загибелі врожаю через суху сухість. Тоді жителі Піднібесної були збережені милістю Нефритового Імператора Юй-ді, який вважається головним божеством у даосизмі. Він посилає на землю зерна гречки, які були посаджені пізньою осені. Ця рослина дала урожай навіть у посушливі та морозні дні. У VII столітті під час панування династії Тан китайці розробили технологію заварювання гречаного чаю, який припав до смаку багатьом.
У різних країнах гречаний чай називається по-різному: в Кореї це memil-cha, у Японії — soba-cha, а в Китаї — kuqiao-cha (苦荞茶).
Ку Цяо не зовсім чай у традиційному розумінні. Він готується не з листя, як усім нам знайомий зелений листовий чай і навіть не з квітів, як каркаде, а з насіння. Просіяні зерна злегка обсмажують, перетворюючи їх на гранули. Цей чай стане незамінним супутником у вашому повсякденному ритмі, доставляючи радість і умиротворення з кожним ковтком. Гранульована форма дає змогу зручно та швидко заварювати чай, зберігаючи його натуральну якість і аромат.
Для приготування корисного та смачного напою Ку Куряо в заварювальний посуд потрібно покласти 5 г (приблизно 1 чайної ложки) татарської гречки та залити 250 мл (1 склянка) окропу.
Закрити кришкою й настояти чотири-п'ять хвилин.
Напій готовий до вживання.
Гречаний чай можна заварювати до трьох разів без втрати смакових якостей, а зернятка після випого чаю за бажанням — з'їсти.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Вага | 500 г |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Додаткова обробка | Обсмажування |
Склад чаю | Збір |
Тип чаю | Гречаний |
Форма випуску | Розсипний |
Користувацькі характеристики | |
Кількість в пакованні | 1 |
Інформація для замовлення
- Ціна: 549 ₴