
Справжній китайський елітний чай Да Хун Пао улун бляшанка 500 г, у подарунковому пакованні
759 ₴
- Немає в наявності
- Код: 0196
+380 (63) 507-53-31
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Китайський чай Да Хун Пао
Да Хун Пао перекладається з китайської, як «великий червоний халат». Це відомий чай, що має сильні оздоровлювальні властивості. Він дістав таку незвичайну назву згідно з легендою, у якій йдеться про те, що цей настій збережений від загибелі мати імператора, династія Мін, що втратила смертельну хворобу. Щасливий син віддячив чайні дерева Да Хун Пао, подаруючи їм у дар свої червоні халати.
Чай Да Хун Пао багатий на корисні властивості.
Він сприяє:
зміцненню імунної системи людини
очищенню організму від токсинів
поліпшенню роботи шлунково-кишкового тракту
стабілізації артеріального тиску.
Регулярне вживання чаю може вилікувати гіпертонію та заспокоїти нервову систему. Найбільша користь виходить у разі ранкового вживання, бажано, натщесерце. Да Хун Пао виводить токсини, створюючи сприятливу флору для приймання їжі, і стимулює відтік жовчі з організму.
Да Хун Пао належить до різновиду чаїв, які кожне вживання відрізняються до смаку. Його глибина й аромат залежать від посуду, води, тривалості заварювання й навіть особливостей оброблення на плантаціях. На смакові якості також вплине індивідуальне сприйняття людини. Колірна гама готового настою широка: від золотистих відтінків до темно-бурштинових тонів. Комусь смак чаю здасться карамельним, хтось відчує в ньому відтінок ванілі та терпких фруктів. Запах теж змінюється. Це пов'язано з тим, що сьогодні такий сорт чаю — велика рідкість. Те, що продається під виглядом оригінального — листя дочірніх кущів або їхніх сумішей.
Заварювальні секрети
Як і будь-який інший сорт чаю, китайський Да Хун Пао потрібно вміти правильно заварювати. Для цього знадобиться спеціальний посуд: глиняний або скляний чайник, а в разі подорожі знадобиться компактний і зручний гайвань. Заварювати Да Хун Пао можна повторно до восьми разів.
Процес приготування — це не просто данина традиціям. Деякі етапи допоможуть убезпечити здоров'я споживача. Для початку треба покласти необхідну кількість заварювання в порожній чайник. Улун досить швидко віддасть ємності насичений аромат. Потім потрібно обполоснути листочки злегка охололим окропом і злити воду.
Другу заварку можна спокійно вживати. Поступово чайні листи розкриються і вже до четвертого заливання води лишаться аромат. А смак — навпаки. З кожним подальшим заварюванням чайний смак набуватиме нові відтінки та грані.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Вага | 500 г |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Подарункова упаковка | Так |
Розмір чайного листа | Крупнолистовий |
Склад чаю | Моночай |
Тип чаю | Чай Улун |
Упаковка | Тубус |
Форма випуску | Листовий |
Інформація для замовлення
- Ціна: 759 ₴