Ті Гуань Інь — це великолистовий, напівферментований улун. У Китаї його відносять до синьо-зелених або бірюзових чаїв. Ті Гуань Інь займає положення між зеленим і червоним чаєм. Для його виробництва використовують більш зріле чайне листя, ніж для зеленого чаю, а слабка, порівнюючи з чорним чаєм, ферментація надає йому унікального смаку та яскраво-виразне пряно-фруктовий аромат.
Ті Гуань Інь створює атмосферу легкості та невимушеності, розмови робить приємними та душевними, налаштовує співрозмовників на загальну хвилю.
Заварювати Те Гуань Інь треба таким способом:
Воду нагріваємо до температури 85-90 градусів.
Посуд промиваємо та прогріваємо.
На об'єм 200 мл. кладемо 8-12 грамів чаю.
Перву заварку тримаємо 2-3 секунди та зливаємо, допомагаючи чаю розкритися.
Потім заливаємо та настоюємо 5-10 секунд, збільшуючи час із кожним другим заварюванням на 5 секунд.
Шеститу та наступні заварки варто настоювати по хвилині й більше.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | D&P |
Вага | 250 г |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Додаткова обробка | Ферментація |
Розмір чайного листа | Крупнолистовий |
Склад чаю | Моночай |
Тип чаю | Чай Улун |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Форма випуску | Розсипний |
Інформація для замовлення
- Ціна: 699 ₴