"Да Хун Пао" є одним із найдорожчих чаїв у світі. І одна з причин, через яку він настільний, полягає в його ексклюзивному виробництві. Цей чай вирощується на невеликій ділянці землі в горах ІУ в провінції Фудзянь у Китаї, де росте невелика кількість дерев "Да Хун Пао". Кожне дерево може давати обмежену кількість листя, і збирати його можна тільки раз на кілька років. До того ж, обробка та ферментація чайної сировини для "Да Хун Пао" вимагають великої майстерності та уваги до деталей.
Отже, поєднання обмеженого виробництва, найвищої якості та популярності серед поціновувачів робить чай "Да Хун Пао" рідкісним і дорогоцінним напоєм, який визнається як один із найпрестижніших і ексклюзивних чаїв у світі.
Спосіб заварювання
Попередньо прогрійте посуд для заварювання й пиття.
Не заварюйте улуни та пуери в одному й тому ж посуді.
Воду треба вибирати м'яку, покупну або фільтровану.
Закип'ятіть воду до появи великих бульбашок, після чого дайте охолонути їй до температури 85 °C.
Залийте чайне листя водою в пропорції 8 г чаю на 150 мл води та дайте настоятися впродовж 5-15 секунд.
Час заварювання таких проливань збільшуйте залежно від ваших уподобань.
Для заварювання Да Хун Пао потрібно трохи більше часу, ніж на розсипний чай — на одне заварювання 20-40 секунд.
Заварювати Улун "Да Хун Пао" можна до 10 разів.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Вага | 250 г |
Інформація для замовлення
- Ціна: 499 ₴