
Да Хун Пао у формі картини 500 грамів, великий червоний халат чорний чай
787 ₴
- В наявності
- Код: 0004
+380 (63) 507-53-31
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Да Хун Пао (大红袍, Великий Червоний Халат) — традиційний китайський чай, що росте в північно-західній частині провінції Фуцзянь, горах Уї Шань. Належить до класу улунів сильної ферментації. Також трапляється з «маркуванням» вішанський, витісний чай.
На сьогодні «Великий Червоний Халат» є одним із найвідоміших чаїв Китаю. Його справедливо можна назвати імператором витісних улунів, чаєм-легендою. Куст Да Хун Пао входить до знаменитої четвірки Си Да Міні Цун, або «Четире Великих Фуцзяньських Куста». Це найніжніше на є «кореній житель» вішаньських утесів.
Смак — м'який карамельний і водночас терпкий. Терпкість легка та приємна, тому напій не гірчить. В улуні також вловлюються густі нотки карамелі, ірису, ванілі та фруктів. Остигаючи, чай набуває ще більшої м'якості та солодкості, стає фруктовішим на смак.
Посмак — м'який, ніжний, одночасно солодкуватий, пряний та освіжний. Чай ніби обволікає й залишає після себе стійкий посмак.
Червоний халат багатий на цінні мікроелементи. У його складі у великій кількості є кофеїн, танін, йод, марганець, селен, фосфор, залізо, цинк, кальцій і магній, а також вітаміни B1, B3, B6, B12, С, D, E, K.
Вицілювальна дія
Виводить шлаки та очищає організм від токсинів.
Протистоїть появі тромбів і ракових клітин.
Зміцнює кровоносні судини.
Покращує стан порожнини рота, волосся і шкіри.
Ефективний за потреби знизити вагу.
Заспокоює нервову систему.
Компенсує брак корисних речовин.
Да Хун Пао допомагає:
покращити настрій, зарядити оптимізмом;
подарувати почуття гармонії та емоційного балансу;
підвищити концентрацію, уважність;
ощутить прилив сил;
розслабитися;
налаштуватися на усвідомлений стан «пісь і зараз»;
підготувати тіло та розум до медитації.
Для заварювання Да Хун Пао найкраще підійде метод проливання. Можна обійтися класичним Пін Ча («Пробування Чия»), або якщо перед вами дорогий, високоякісний чай — скористатися методом Гун Фу Ча, з використанням чайних пар. Другий варіант допоможе більшою мірою дізнатися чай, насолодитися не тільки смаком, але й поринути в гру аромату.
Повернемося до наших проток. Починається чаювання з підготовки води та посуду. Що нам знадобиться:
Вода з температурою 95 градусів;
Чайник/гайвань із ісинської глини для вішаньських улунів. Також підійде порцеляна з товстими або середніми за товщиною стінками;
Чахай. Матеріал значення особливого не має;
Чашка/піала.
На самому початку прогріваємо посуд, після чого поміщаємо чай у чайник або гайвань. Заливаємо водою й відразу зливаємо. Перше заварювання не п'ється, воно необхідне для того, щоб промити чай, а також підготувати його до подальшого заварювання.
Після цього можна братися до заварювання. Посуд для заварювання до верху наповнюється водою. Даємо чаю настоятися впродовж 5-20 секунд, залежно від кількості покладеного вами чаю. Після цього переливаємо готовий настій у чайку.
З чаха розливаємо чай у чашки. Даємо трохи охолонути, щоб температура була приблизно 45-50 градусів. Це дасть змогу смаку максимально передати свої якості.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Вага | 500 г |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Додаткова обробка | Ферментація |
Розмір чайного листа | Крупнолистовий |
Склад чаю | Збір |
Тип смакового інгредієнта | Ваніль |
Форма випуску | Пресований |
Користувацькі характеристики | |
Кількість в пакованні | 1 |
Тип чаю | Чай Да Хун Пао |
Інформація для замовлення
- Ціна: 787 ₴