
Молодий чай Да Хун Пао, китайський улун у подарунковій упаковці 250 г, справжній чай із Китаю
550 ₴
- Немає в наявності
- Код: 0344
+380 (63) 507-53-31
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Дахунпао — найвідоміший із китайських улунів. Якщо хочете класичну чайну церемонію, то ваш вибір — Великий Червоний Халат.
Листя Да Хун Пао великі, щільні та мають темний колір. У них характерні коричневі краї, які нагадують про кам'яні скеля, на яких ростуть чайні кущі. Популярність і ексклюзивність та хон пао пояснюється сировиною, з якої він виготовлений. Річ у тім, що чайних кущів Дахунпао залишилося зовсім небагато, вони дають невеликий урожай, який збирається один раз на рік, на початку весни. Після збирання врожаю вручну, сировина дбайливо обробляється й пакується, тому за цим чаєм і полюють справжні чайні гурмани.
Чай Да Хун Пао потішить вас насиченим смаком. Він має багаті ноти фруктів і хліба.
Настій Да Хун Пао має насичений бурштиновий відтінок, що говорить про високу якість чаю та його зрілість.
Спосіб приготування:
Попередньо прогрійте посуд для заварювання й пиття.
Не заварюйте улуни та пуери в одному й тому ж посуді.
Воду треба вибирати м'яку, покупну або фільтровану.
Закип'ятіть воду до появи великих бульбашок, після чого дайте охолонути їй до температури 85 °C.
Залийте чайне листя водою в пропорції 8 г чаю на 100-150 мл води та дайте настоятися впродовж 5-15 секунд.
Час заварювання таких проливань збільшуйте залежно від ваших уподобань.
Для заварювання Да Хун Пао потрібно трохи більше часу, ніж на розсипний чай — на одне заварювання 20-40 секунд.
Заварювати Улун "Да Хун Пао" можна до 10 разів.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Вага | 250 г |
Інформація для замовлення
- Ціна: 550 ₴