Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
90 відгуків
+380 (63) 507-53-31
FGD інтернет магазин
Кошик

Чай Да Хун Пао, улун Baotian Chuangming Brand, молодий китайський чай 500 г

1 320 ₴

  • Немає в наявності
  • Код: 0350
Чай Да Хун Пао, улун Baotian Chuangming Brand, молодий китайський чай 500 г
Чай Да Хун Пао, улун Baotian Chuangming Brand, молодий китайський чай 500 гНемає в наявності
1 320 ₴
+380 (63) 507-53-31
+380 (63) 507-53-31
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Так Хун Пао вирощений на кам'яних скелях, а вік чайних дерев становить понад 80 років. Висушений на сонці піддається ферментації та подальшому обсмаженню на відкритому повітрі. Завдяки обробленню улун має винятково солодкий смак без гіркоти з довгим посмаком. Неймовірний вік дерев, використовуваних для чаю, також відбивається в глибині та природній якості улуну. Цей улун потрібно заварювати методом гунфу ча. Це особливий процес приготування чаю, який вимагає певних навичок і уваги до деталей. Весь процес можна розділити на такі етапи: 1. Підготовка посуду. Для заварювання гунфу ча використовуються спеціальні глиняні чайні чайники, відомі як чапин або чаху. Перед початком заварювання чайник треба промити гарячою водою, щоб попередньо нагріти його та видалити будь-які домішки. 2. Підготовка чайного листя. Гунфу ча часто заварюють за допомогою маленьких скручених чайного листя. Перед заварюванням чай потрібно промити, щоб видалити пил або інші домішки. Це можна зробити, промивши листя гарячою водою або швидко занурюючи їх у чайник і виймаючи. 3. Нагрівання води Для заварювання гунфу ча зазвичай використовується вода температурою приблизно 90-95 °C. За цієї температури вода може звільнити аромат і смак чаю без перегрівання листя. 4. Перше заварювання. Перед додаванням чайного листя в чайник треба прогріти посуд гарячою водою. Потім покладіть чайне листя в чайник у співвідношенні 8 г чаю на 150 мл води. Кількість чаю залежить від розміру чайника та вашого смаку до міцності напою. Після цього додайте невелику кількість гарячої води в чайник, щоб промити листя й пробудити їхній аромат. Потім відразу ж вилийте цю воду з чайника, не даючи чаю заварюватися. 5. Подальші заварювання. Після першого заварювання гунфу чаю можна заварювати кілька разів. Щоразу додавайте гарячу воду в чайник і наливайте чай у чашку або чайні склянки для подавання. Час заварювання може варіюватися залежно від типу чаю, але зазвичай воно становить приблизно 5-15 секунд. Ви також можете регулювати час заварювання відповідно до ваших уподобань до міцності й аромату чаю. Далі насолоджуйтеся напоєм неспішно, маленькими ковтками. Особливістю гунфу ча є можливість повторного заварювання одних і того ж листя кілька разів, водночас вони можуть розкривати нові аромати та смакові нюанси з кожним заварюванням.
Характеристики
Основні
Вага500 г
Інформація для замовлення
  • Ціна: 1 320 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner