Ті Гуань Інь — це великий листовий, напівферментований улун. У Китаї його відносять до синьо-зелених або бірюзових чаїв. Ті Гуань Інь займає положення між зеленим і червоним (чорним) чаєм. Для його виробництва використовують більш зріле чайне листя, ніж для зеленого чаю, а слабка, порівнюючи з чорним чаєм, ферментація надає йому унікального смаку та яскраво-виразне пряно-фруктовий аромат.
Заварювати ті гуань інь потрібно в такий спосіб
Прогрійте посуд: залийте в нього окріп, доки він не поллється через край. Накрийте кришкою, потім вилийте воду.
Укладіть на дно заварку в співвідношенні 3-5 г чаю на 150 мл води. Залийте чай окропом (95 °C), але це ще не чай. Першим проливанням ви маєте промити чайне листя, змити з них пил.
Усі наступні проливання рекомендується заварювати впродовж 5-15 секунд, поступово збільшуючи час заварювання, залежно від ваших уподобань.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Вага | 250 г |
Інформація для замовлення
- Ціна: 769 ₴