Да Хун Пао або Великий Червоний Халат — улун, відомий у всьому світі своїм м'яким квітково-фруктовим смаком і ароматом. Чай із провінції Фуцзянь стане прикрасою колекції чайних смаків.
Улун Да Хун Пао або Великий Червоний Халат знають напевно практично всі люди у світі. Це один із найвідоміших і найдорожчих сортів улунів із провінції Фуцзянь у Китаї. Іноді його назву можна перекласти як "Великий Червоний Хмарний Плащ".
Чайні кущі, з яких збирають Да Хун Пао, ростуть на крутих скелях гори ВІ або Вуї Шань. Зараз є обмежена кількість чайних кущів Дахунпао, які використовуються для отримання нових рослин методом держака.
Спосіб заварювання:
Попередньо прогрійте посуд для заварювання й пиття.
Не заварюйте улуни та пуери в одному й тому ж посуді.
Воду треба вибирати м'яку, покупну або фільтровану.
Закип'ятіть воду до появи великих бульбашок, після чого дайте охолонути їй до температури 85 °C.
Залийте чайне листя водою в пропорції 8 г чаю на 100-150 мл води та дайте настоятися впродовж 5-15 секунд.
Час заварювання таких проливань збільшуйте залежно від ваших уподобань.
Для заварювання пресованого Да Хун Пао потрібно трохи більше часу, ніж на розсипний чай — на одне заварювання 20-40 секунд.
Заварювати Улун "Да Хун Пао" можна до 10 разів.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Вага | 125 г |
Інформація для замовлення
- Ціна: 549 ₴