
Альпійський весняний новий чай Anxi улун чай Tieguanyin 250 г, китайський справжній чай Улун Те Гуань Інь Аньсі
549 ₴
- Немає в наявності
- Код: 0217
+380 (63) 507-53-31
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Альпійський весняний чай Anxi улун чай Tieguanyin- напівферментований, великолистовий бірюзовий чай улун, який займає проміжне положення між зеленими та червоними чаюми.
Щоб розкрити неймовірно багатий смаковий букет Tie Guan Yin, його потрібно правильно заварювати. Нічого складного в цьому процесі немає. Посуд може бути найрізноманітнішим: чайники, чашки, гайвані, навіть чайні колби. Єдина справа — заварювання не має контактувати з металом або силіконом. Підходить порцеляна, скло, кераміка. Сам процес заварювання практично стандартний:
чайник сполоскають гарячою, але не киплячою водою — оптимальна температура 90 °C;
в чайник засинають 2-3 чайні ложки заварки на кожні 200 мл води (якщо заварюють у чашці, то кладуть лише одну ложку заварювання);
заливають чайник водою за температури 90 °C;
чекають 10-30 секунд і повністю зливають воду — це так звана нульова заварка, вона потрібна для підготовки листочків до того, щоб віддати свій справжній смак напою;
відразу ж знову заливають чайник водою (90 °C);
настоюють 2 хвилини;
розливають готовий напій у чашки.
Гарячу заварку можна заливати водою знову й знову доти, поки вона не перестане віддавати свій аромат і колір напою. Зазвичай порція витримує 7 заварок. Кожна наступна заварка має трохи інший смаковий відтінок. Як свідчать відгуки багатьох справжніх знавців китайського чаю, найкращий смак має не перша, а друга заварка.
Завдяки багатому смаку напій не вимагає додавання цукру. Його не хочеться заїдати булочками та тістечками.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Вага | 250 г |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Додаткова обробка | Обсмажування, Ферментація |
Розмір чайного листа | Крупнолистовий |
Склад чаю | Моночай |
Тип чаю | Чай Улун |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Форма випуску | Листовий |
Інформація для замовлення
- Ціна: 549 ₴